OZV NATUR-PACK poskytuje svojim klientom viacero benefitov

OZV NATUR-PACK sa priebežne stará o svojich klientov a popri tom, že si svoje povinnosti plní svedomito a v súlade s legislatívou, poskytuje klientom aj viacero zaujímavých benefitov. 

Svojich klientov priebežne informujeme a vzdelávame 

Či už vo formátoch online, alebo aj na fyzických seminároch, klienti našej OZV sú priebežne informovaní o neustále sa meniacej legislatíve a nových povinnostiach, na ktoré je potrebné sa dôsledne pripraviť. 

 

Do vzdelávania a informovania zapájame aktívnych klientov

NATUR-PACK má ako jediná organizácia zodpovednosti výrobcov na Slovensku plne rozvinutý YouTube kanál, na ktorom vzdeláva laickú i odbornú verejnosť. Prostredníctvom príkladov dobrej praxe, zelených projektov a inovácií v oblasti ochrany životného prostredia do týchto aktivít zapájame aj našich aktívnych klientov.

 

V spolupráci s našimi klientmi a ďalšími partnermi otvárame nové a aktuálne témy

NATUR-PACK je lídrom online komunikácie a vzdelávania. Na YouTube kanáli NATUR-PACK klientom otvárame nové a zaujímavé témy v rubrike #ROZHOVORmeSA. Popri tom však na platforme svoje poslanie plnia aj ďalšie projekty pre laickú i odbornú verejnosť. 

 

Našim klientom poskytujeme možnosť vstupného auditu alebo súčinnosť pri kontrolách SIŽP

Dodržiavanie legislatívy a príprava klientov na plnenie svojich povinností je pre nás samozrejmosťou. Preto ako ďalší z benefitov poskytujeme aj súčinnosť pri kontrolách inšpekcie ŽP a tiež vstupný audit, aby sa rôznym druhom chýb predchádzalo. Viac sa dozviete v našom videu k tejto téme.

 

U našich klientov vytvárame miesta spätného zberu elektrozariadení a použitých batérií

NATUR-PACK je organizáciou, ktorá sa popri obaloch a neobalových výrobkov venuje aj elektrozariadeniam a batériám (prenosným aj priemyselným). A v tejto oblasti poskytujeme našim klientom zaujímavú službu. Viac vysvetlí náš špecialista pre tieto vyhradené prúdy odpadov.

 

O klientov OVZ NATUR-PACK sa stará skúsený tím profesionálok a profesionálov

Ak Vás zaujal výpočet našich benefitov, využite možnosť bezplatnej konzultácie s tímom obchodného oddelenia, ktorý sa Vám veľmi rád povenuje osobne. Stačí vyplniť jednoduchý formulár TU. A ak chcete vidieť náš skvelý tím manažérok a manažérov obchodného oddelenia, stačí si pozrieť posledné video tohto blogu.